طعومة jed
16-10-2005, 08:57 PM
بسم الله نبدا
المقادير
دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - روزماري=حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق
معجون طماطم
ونبدا
نقطع الجاج
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072413f35f71b6.jpg
ونجهز البهارات ونخلطها
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072435eae34543.jpg
حتى تصبح هكذا
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072505930f1eb2.jpg
ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072547f0de0837.jpg
وتصبح هكذا
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072629a2de60ae.jpg
ونقوم بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_2005100707265658ca3758.jpg
ومن ثم تغلفي صينيه بالقصدير وتقومي بوضع الدجاج فيها
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072733d2d6abcb.jpg
وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها
وتترك لتحمر
والان نجهز السلطه
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه بتحبوها
وتخلط اضافه الليمون والملح
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_200510070728176580eda5.jpg
وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينيه مع البصل او الخيار
وممكن كاتشاب
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072846ab68e6c0.jpg
وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_2005100707291949a81ea5.jpg
وصحتين وعافيه :313:
المقادير
دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - روزماري=حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق
معجون طماطم
ونبدا
نقطع الجاج
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072413f35f71b6.jpg
ونجهز البهارات ونخلطها
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072435eae34543.jpg
حتى تصبح هكذا
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072505930f1eb2.jpg
ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072547f0de0837.jpg
وتصبح هكذا
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072629a2de60ae.jpg
ونقوم بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_2005100707265658ca3758.jpg
ومن ثم تغلفي صينيه بالقصدير وتقومي بوضع الدجاج فيها
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072733d2d6abcb.jpg
وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها
وتترك لتحمر
والان نجهز السلطه
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه بتحبوها
وتخلط اضافه الليمون والملح
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_200510070728176580eda5.jpg
وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينيه مع البصل او الخيار
وممكن كاتشاب
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_20051007072846ab68e6c0.jpg
وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه
http://www.w6w.net/upload2/07-10-2005/w6w_2005100707291949a81ea5.jpg
وصحتين وعافيه :313: