الذهبية

الذهبية (http://forum.zgoldz.com//index.php)
-   مطبخ الذهبية (http://forum.zgoldz.com//forumdisplay.php?f=44)
-   -   استعمال قشور البيض في الطبخ (http://forum.zgoldz.com//showthread.php?t=10225)

sami haroon 13-06-2007 12:48 AM

استعمال قشور البيض في الطبخ
 
استعمال قشور البيض في الطبخ..


بنت المدينة 13-06-2007 02:43 AM

انا اسويها ( الماسيه بالحليب ) ...حلى

هادي فكرتها حلوة بس مخلوطة بي ايش؟؟ جيلاتين ؟؟ ولا ايش بالزبط

توتة هانم 13-06-2007 03:53 AM

تسلم سامي...... بس دا عباره عن ايه خضار مع ايه

انا كمان اعملها بالالماسيا الحمرا العاديه ..... بس د فكرتها حلوه في المناسبات بس ياريت نعرف الطريقه

لحظه حب 23-06-2007 05:26 PM

منظرها يفتح النفس ولزيزه ,,,,,,, يعطيك العافيه سامي ,,,

sami haroon 24-06-2007 12:50 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت المدينة (المشاركة 118375)
انا اسويها ( الماسيه بالحليب ) ...حلى

هادي فكرتها حلوة بس مخلوطة بي ايش؟؟ جيلاتين ؟؟ ولا ايش بالزبط


هي نفس الطريقة بس حسب الاذواق

مرسي علي الحضور

sami haroon 24-06-2007 12:54 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة توتة هانم (المشاركة 118396)
تسلم سامي...... بس دا عباره عن ايه خضار مع ايه

انا كمان اعملها بالالماسيا الحمرا العاديه ..... بس د فكرتها حلوه في المناسبات بس ياريت نعرف الطريقه


هي هي نفس الطريقة يا اخت توتة ارجع واقول المسالة مسالة اذواق

مشكورة اختي علي الحضور

sami haroon 24-06-2007 12:57 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة لحظه حب (المشاركة 118798)
منظرها يفتح النفس ولزيزه ,,,,,,, يعطيك العافيه سامي ,,,


الله يعافيكي ياست البنات

مرسي علي الحضور :576:


الساعة الآن 02:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd