
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
		
	
		
		
			
			![]() المقادير 10 x عدد فص ثوم 2 x عدد بصل (مقطع ارباع) 2 x كوب (240 مللى) مرق الدجاج 1 ½ x معلقة صغيرة ملح 1 x معلقة كبيرة زيت زيتون 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون 1 x كيلو قلقاس (مقطع مكعبات) ½ x كيلو لحمة (مقطعة مكعبات) ½ x حزمة كزبرة خضراء ¼ x كيلو سلق (منزوع العدان، منظف ومقطع) الخطوات في قدر هنقلي البصل واللحم في القليل من الزيت حتى يحمر اللحم و بعدين هنضيف مرق الدجاج إلى خليط اللحم والبصل و نسيبه على النار حتى ينضج اللحم و بعدين هنضيف القلقاس حتى ينضج و دلوقتي هنحمر الكزبرة والسلق معاً في القليل سعودي انحراف من الزيت حتى يجف من الماء ثم نضيف الثوم و نقليه على نار هادئة جداً حتى لا يحترق وبعدين هنضع خليط الكزبرة والسلق في الهون أو مطحنة ويطحن الخليط جيداً و بعدين هنضيف الخليط إلى القلقاس و نسيبه يغلى من 6 – 10 دقائق و نقدمه بألف هنا  | 
![]()  | 
	
	
| الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
		
  | 
	
		
  | 
			 
			المواضيع المتشابهه
		 | 
	||||
| الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة | 
| أهمية وجبة الافطار | -لينا- | الطب والصحة | 4 | 22-04-2009 02:24 AM | 
| «صوير» شهدت مقتل أخطر المطلوبين | مخاوي الليل | الصحافة اليوم | 0 | 31-03-2009 03:55 AM | 
| اطباق شهية | رمق | مطبخ الذهبية | 1 | 13-12-2008 12:52 AM | 
| شهية الطفل | بقايا منكسر | كل ما يخص الأطفال | 6 | 09-06-2007 11:46 PM | 
| وجبة الدماغ | طعومة jed | الطب والصحة | 9 | 15-12-2005 02:08 PM |