
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  خبز بالثوم المقادير:- خبز فرنسي أو صامولي 2 فص ثوم ربع زبدة 3 ملقة اكل مايونيز 3 ملاعق اكل جبن سائل قليل من البقدونس المفروم [img]http://hawaaworld.net/files/23270/2412.gif[/img] الطريقة:- - نذوب الزبدة ويوضع عليها الثوم حتى يصفر لونه ثم يرفع من النار - نضيف الجبن والمايونيز ثم يوضع على نار هادئة حتى يتجانس الخليط - يرفع عن النار ويضاف إليه البقدونس - تدهن ويصف شرائح الخبز ثم نوزع عليها الخليط - يدخل الفرن ويحمر من فوق وتحت *وبالهناء والعافية* | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|   
			
			حعملها بكره واجرب ....... مرسي خالص
		 
				__________________     | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|   
			
			شكلها لزيزة لازم اجربها مرسي عالوصفه
		 | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|   
			
			يسلموو امل على الوصفات الجميله ،،،، الظاهر انك تحبي تطبخي    | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|   
			
			يسلمووو عالموضوع هوا هادا زي اللي يجي مع بيتزا هت   
				__________________ | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|   
			
			ميرسى  اختى   بنت المدينه على مرورك العطر
		 | 
| 
			 
			#7  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|   
			
			منورة موضوعى بتعليقك اخت توته هانم
		 | 
| 
			 
			#8  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|   
			
			بصراحه ايوة انا بحب اطبخ اوى جدا خالص    يسلموا لحظه حب على مرورك العطر غاليتى | 
| 
			 
			#9  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|   
			
			ميرسى هيمو على مرورك ايوة تقريبا هيه نفس النوع بس هى بتختلف من نوع لاخر | 
|  | 
| الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
| 
 | 
 |