#1
|
||||
|
||||
![]() المقادير:-
خبز فرنسي أو صامولي 2 فص ثوم ربع زبدة 3 ملقة اكل مايونيز 3 ملاعق اكل جبن سائل قليل من البقدونس المفروم [img]http://hawaaworld.net/files/23270/2412.gif[/img] الطريقة:- - نذوب الزبدة ويوضع عليها الثوم حتى يصفر لونه ثم يرفع من النار - نضيف الجبن والمايونيز ثم يوضع على نار هادئة حتى يتجانس الخليط - يرفع عن النار ويضاف إليه البقدونس - تدهن ويصف شرائح الخبز ثم نوزع عليها الخليط - يدخل الفرن ويحمر من فوق وتحت *وبالهناء والعافية* |
#2
|
|||
|
|||
![]()
حعملها بكره واجرب ....... مرسي خالص
__________________
![]() ![]() ![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
شكلها لزيزة لازم اجربها مرسي عالوصفه
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
يسلموو امل على الوصفات الجميله ،،،، الظاهر انك تحبي تطبخي
![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
يسلمووو عالموضوع
هوا هادا زي اللي يجي مع بيتزا هت ![]()
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
ميرسى اختى بنت المدينه على مرورك العطر
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
منورة موضوعى بتعليقك اخت توته هانم
|
#8
|
||||
|
||||
![]()
بصراحه ايوة انا بحب اطبخ اوى جدا خالص
يسلموا لحظه حب على مرورك العطر غاليتى |
#9
|
||||
|
||||
![]()
ميرسى هيمو على مرورك
ايوة تقريبا هيه نفس النوع بس هى بتختلف من نوع لاخر |
![]() |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|