#1
|
|||
|
|||
بسكويت تركي ( شكرباريه )
طريقة سهلة وحلوة
مقاديرها : 2 باكو زبدة الحجم الصغير 2 بيضة 2 ملقة سكر بودرة 2 كاسة دقيق ملعقة باكنغ بودر + ملعقة فانيليا شيرة خفيفة الطريقة : نحط الزبدة تكون مفكوكة لأنك لو سيحتيها عالنار حتختلف مقادير الطريقة نحط عليها السكر والبيض والفانيليا نقلبهم بالملعقة شويه وبعدين نضيف الدقيق والباكنغ بودر ونعجن على خفيف خفيف لين تصير عجينه لينه متماسكة وازا شفتيها مرره لينه ممكن تزودي الدقيق شويه بعد ما اتكونت عجينه متماسكة خدي مقدار وكورية بحجم صفار البيضه او اصغر كوريها وامسكي اضغطيه على ضهر الشوكة وابرميها عشان تحصلي على شكل قواقع والتشكيل حسب الرغبه بعدين رصيها فصينيه واخبزيها تقريبا 20 دقيقه بس يفضل لونها فاااتح وبعدين صبي الشيره عليها واتريكها تبرد وبالعاااافيه |
#2
|
|||
|
|||
تسلمي على الطريقه ........ باين لذيذه .. ولو خبصت ياويلك
__________________
|
#3
|
|||
|
|||
لالا ما تخبص كل يوم بسويها
سي السيد عاجبتو أوي أوي شكرا ياقمر عالمرور |
#4
|
|||
|
|||
نبغى ندوق
يسلموووووو
__________________
|
#5
|
|||
|
|||
إنشالله قول يارب
|
#6
|
|||
|
|||
بحب اسوي بسكوت وكيك اكتر من الطبيخ ,,, راح اجربها ان شاء الله
يسلمووووو |
#7
|
|||
|
|||
جربيها ياقمر وقوليلنا
وبالعافيه مقدما |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
المواضيع المتشابهه | ||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
بسكويت بالكاكاو على شكل السلحفاة | -لينا- | مطبخ الذهبية | 2 | 11-04-2009 09:49 PM |
تركي الفيصل في عمـان | مخاوي الليل | الصحافة اليوم | 0 | 05-04-2009 08:17 AM |
بسكويت إسباني . | hazmi jeddah | مطبخ الذهبية | 2 | 22-02-2008 07:22 PM |
((ايسكريم بسكويت)) | MaNoOo | مطبخ الذهبية | 11 | 08-10-2007 04:53 AM |
بسكويت الشوكلاتة | sami haroon | مطبخ الذهبية | 4 | 29-04-2007 02:58 PM |