
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
السلام عليكم
ولا يهمكم تكرم يا ابو رتال ولو انه مش موس اوي يعني هو تقريبا يشبهله وعلى الله يظبط المقادير.............. سبعه جالكسي تلاته ملاعق سكر تلاته علب قشطة تاج نص بكت زبده طريقة العمل: نجيب قدر ونسيح في الجالكسي ونضيف عليه الزبدة والسكر والقشطة ونقلب نقلب الين تسيح كل المقادير وتتخلط مع بعض ولو حبيت يكون لون الشوكلت اغمق اضيف عليه ملعقتين مسحوق شوكلت حيطلع تقريبا موس لو اتحط في التلاجه وبرد حيسير شكله تقريبا زي الموس وطعمه خطيييييييير انشاء الله ما اكون اتاخرت |
![]() |
| الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
المواضيع المتشابهه
|
||||
| الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
| نبده عن المطبخ المغربي الاصيل | DoDa AlBtOoOtA | مطبخ الذهبية | 0 | 20-04-2008 03:26 PM |
| بعض الاخطاء في المطبخ . | hazmi jeddah | مطبخ الذهبية | 0 | 29-01-2008 10:01 PM |
| خزائن المطبخ المبتكره | توتة هانم | افكار ولمسات | 11 | 10-08-2007 03:36 PM |
| المطبخ الايطالي مع دمووعة | DoDa AlBtOoOtA | مطبخ الذهبية | 7 | 26-06-2007 06:15 PM |
| **اسرار النجاح في المطبخ مع صغنونة جدة***. | صغنونة**جدة*** | مطبخ الذهبية | 6 | 01-09-2004 03:00 AM |